Hvem er jeg?

Jeg hedder Karen Toft Grabowski, jeg bor i en lille by i nordvestjylland sammen med min to dejlige børn. Jeg arbejder på 21. år i folkeskolens overbygning. Derudover har jeg, siden min barndom, være sammen med, redet på og arbejdet med heste i alle sammenhæng. I min stald står to skønne varmblods drenge på 20 år og 4 år, som jeg har haft henholdsvis 18 år og 3 år. 


Hestemassage

Alle de år jeg har arbejdet med heste, har jeg haft min fokus på dressuren og arbejdet fra jorden, hvor jeg i blandt andet tilridningen, altid har lagt vægt på den blide og rolige tilgang til hesten. Jeg har stor fokus på hestens gangarter og smidighed i øvelserne under rytter.

Min tilgang til hesten og den terapi jeg udfører er altid med hesten og hestens psyke i fokus, intet bliver presset igennem.

Jeg oplevede selv for flere år tilbage, hvordan massage og øvelser kan rette en hest op efter alvorlige bindevævsskader. Dette inspirerede mig til at tage massøruddannelsen. Nu vil jeg gerne vise andre, hvad massage, ledmobilisering, fascia løsning, KST og laserterapi kan gøre for hesten.


Jeg er uddannet certificeret hestemassør i 2022 hos Center for dyreterapi i Hirtshals. Uddannelsen er internationalt godkendt af IICT og IEBWA. Ud over det, så er jeg også medlem af foreningen Godkendte hesteterapeuter, som er din sikkerhed for, at jeg altid er opdateret, da det kræver, at jeg tager efteruddannelse på minimum 14 timer hvert år. 


Mine fremtidige planer

Sommeren 2023 gennemførte jeg KST  1+2 uddannelsen. 

Oktober 2023 gennemførte jeg et mindre kursus i hestens ernæring og hove, her var der meget fokus på PPID og forfangenhed, to ting som påvirker både heste og mennesker meget.


Så er det nu. Jeg starter på fysiurgisk hesteterapeut uddannelsen den 18. og 19. november. De første moduler vil være genopfriskning for mig, da jeg har taget dem på forhånd. Glæder mig meget til at få nyt i tasken.


unsplash